måndag 23 april 2018

21 dagars Healingen fungerar


21 dagars Healingen höjer faktiskt frekvensen!
Anna har varit med på våran 21 dagars healing flera gånger. Hon berättar att hon får fina upplevelser varje gång och av och till riktigt ”höga tillstånd”.

På förra 21 dagars Healingen fick hon en konstig upplevelse när hon satt och mediterade. Hon kände att hon inte hade någon kropp och att hon liksom ”landade i helheten”.  Det kändes jättehärligt att vara ”ett med allt och känna att allt är ett!”

Den här typen av är tillstånd/upplevelse har frekvens över 600 (Hawkins skala) och även om det varade bara en stund förändrades Anna för alltid. Vi kan bekräfta det med muskeltestning, hon höjdes mycket i frekvens pga den här händelsen.

Anna berättar att hon kommer inte ihåg hur länge det varade, men hon är oerhört tacksam att hon fick uppleva detta. Hon har hört andra berättat om enhetsupplevelsen/oneness, och ofta tänkt på det hon läst att den ultimata sanningen är att allt är ett. Men hon fattade det inte för hon fick uppleva det. 
Det här är nämligen inget man kan förstå med hjärnan, det måste upplevas.

Enhetstillståndet är ett smakprov på Enlightenment, och när man upplevt det förändras ens syn på livet. Minnet om det finns kvar i Anna fortfarande, hon  vet nu att det finns "något mer". Hon kände att alla fanns där med på samma nivå i enheten, och hon blir glad varje gång hon tänker på det.

-"Om jag tänker på döden då vet jag att det inte är något farligt, det är bara en övergång. Jag har egentligen fattat det innan, för då min dotter dog för många år sedan såg jag att hon blev hämtad av en ängel, men nu fick jag liksom ett bevis med den här händelsen".
Vår 21 dagars Healing är en kurs i att höja sin frekvens.
Kursen innehåller ingen komplicerad mental kunskap eller glamorösa uråldriga hemligheter, bara den enkla Sanningen med stort S: vad göra och inte göra för att stiga i frekvens.

Varför vill man höja sin frekvens? När man är deprimerad, sorgsen eller hatar någon känner man sig tung, mens när man är lycklig och glad och kärleksfull känner man sig lätt. Dr Hawkins & co testade sig fram till frekvensen på alla känslorna och placerade de på en skala, och när man studerar den förstår man mycket om sig själv och om livet. 

Enlightenment 
är et tillstånd som alla visa män, helgon och upplysta mästare pratat om. När man är i det här tillståndet upplever man allt som vänligt och vackert, det existerar ingen fel,  man känner ett välbehag  och bliss /salighet i kropp och själ, och det finns inga tankar, bara en frid som inte kan beskrivas. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar