måndag 15 februari 2016

Hjärtat är inte "bara" en blod-pump!Var alla hjärtans dag en succé? Eller känner du att du önskar en djupare och mer kärleksfull relation till din partner? 
Eller till dina barn eller familj?

Hjärtat är centret för Kärleken 

Hjärtat är viktigare än vi tror. Det är inte ”bara” en blodpump, utan har andra icke-fysiska funktioner som är lika viktiga, nämligen förmågan att känna kärlek och medkänsla och även känslan av äkta glädje, den typen glädje som kommer innifrån och som inte är beroende av yttre omständigheter.

Instängt hjärta / Heart Wall

Största delen av befolkningen (ca 93%) har en så kallad Heart Wall, det är ett skal som undermedvetandet har byggt upp runt hjärtat för att skydda det från att skadas (brustet hjärta). Ett annat syfte med uppbyggningen av en Heart Wall är att stänga av oss lite så att vi inte känner så mycket, det sker i perioder när livet är för tufft, med sorg eller trauman eller under svåra livsförhållanden. 

Det funkar, men priset vi får betala för att slippa de negativa känslorna är att vi inte känner någon glädje eller kärlek heller. Det gör livet till en svart-vitt upplevelse utan färg och många blir deprimerade och saknar en mening, livet är rätt och slätt inget kul längre.

Obs. Om ens hjärta har blivit skadat är det också möjligt att hela.

Immunförsvaret

Immunförsvaret är direkt kopplat till tjockleken på ens heart wall, man får rätt och slätt ett bättre immunförsvar när man löser upp skalet runt hjärtat!
För varje känsla som löses upp blir ens frekvens lättare. (Negativa känslor har en låg och tung frekvens och positiva känslor har hög och lätt frekvens) 
Många känner det lättar i bröstet för varje session, det blir lättare att andas, och det blir en känsla av lättnad i kroppen och i sinnet.
När man har fått löst upp sin heart wall kan man lättare få till livet så som man vill.

Kreativitet och relationer

En hjärtvägg hindrar din kreativitet, och gör det omöjligt att skapa överflöd i ditt liv. Men kanske det viktigaste: en heart wall kan förstöra dina relationer.

Hur blir man av med sin Heart Wall? 

Den positiva nyheten är att det går att lösa upp alla hjärtväggar.  Det är inte svårt, man bokar bara några Emotion Code sessioner så blir man av med alla de negativa känslorna som med sin tunga vibration ligger runt hjärtat. 

Om man haft ett riktigt traumatiskt liv behövs kanske fler sessioner med upplösning av känslor och annat som satt sig på andra ställen i kroppen också (Body Code) 
Det tar i genomsnitt 3-4 sessioner att lösa upp en heart wall, beroende på hur tjock den är, och det igen är beroende av hur ens liv har varit.

Med ett fritt hjärta utan Heart Wall :
  • Finner man kärleken
  • får man mer glädje
  • skaper man lättare succé
  • får man bättre hälsa
(Man kan välja en och en session, eller ett paket och få rabatt. Och om man är ny klient: kostar första session 150 kr).
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar