fredag 9 maj 2014

När du slutar ta gift - Visdomsord

Klicka för större bild


Det är väl självklart att alla vet? 
Eller? 


Vi äter giftbesprutad mat med god aptit, vi köper mat som innehåller massvis med kemiska tillsatser som säkert inte är så bra i längden, vi smörjer på oss krämer och smink innehållande ämnen med så svåra namn att vi inte klarar uttala de, och vi sprutar våra barn fulla med vacciner som i bästa fall är tvivelsamma.


Så har det i alla fall varit, men det kommer nu mer och mer naturliga alternativ som man kan välja om man är smart.


Det finns mat och hudvård innehållande ämnen från naturen som vår kropp är gjord för att hantera. Det finns naturmedicin och örter och all slags "greenfood" och "superfood" och godsaker från plantor som styrker kroppen, och fler och fler förstår att när man sköter om sin kropp genom att välja naturprodukter och genom att lägga upp sitt liv så att man inte stressas sönder, då stärks immunförsvaret. Naturmedicin och Naturterapier är kanske inte godkänt av de som styr, men det behöver vi ju inte bry oss om. 

Vi kan inte sätta all vår tillit till auktoriteter, människor som bara använder sin fyrkantiga vänstra hjärnhalva och som är fasta i ett stramt system som rör sig ständigt längre bort från naturen. Vad om läkarna och läkemedelsindustrin togs ner från deras piedestal, och vad om vi började tänka själva och själv tog ansvaret för våra liv och hälsa?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar