Bloggarkiv

måndag 17 mars 2014

LAGOENA flaskan - gör ditt eget flower of life och gyllene snittet -dricksvatten

Thankyou / Lagoena - flaskan fick pris för bästa nya produkt på Biofach mässan i år. Biofach mässan i Nuremberg, Tyskland är världens ledande mässa innanför ekologiska produkter.

klicka för större bilderNatures Design (de som har Alladin karafferna och de andra Flower of life och Gyllene Snittet-produkterna) har nu kommit med en ny produkt som jag tycker är superbra, nämligen Lagoena flaskan (Thankyou) för dricksvatten. Varför skall du använda den? Du har väl känt att det smakar lite "plastigt" när du dricker av en plastflaska? Men det är fler orsaker...HÄR ÄR FEM ANLEDNINGAR FÖR ATT ANVÄNDA LAGOENA FLASKAN

1. EKOLOGI: 

Genom reduktionen av plastavfall gör du ett varaktigt bidrag till en ren planet.
Det årliga förbrukningen av dricksvatten i plastflaskor är 150,000,000,000 liter. De kasserade plastflaskorna ger 2.700.000 ton plast avfall.  Största delen (mer än 70%) av de här årligt producerade plastflaskorna blir aldrig recirkulerade, istället dumpas de på soptippar eller sprids utöver hela planeten och hamnar i haven, där plasten skadar det marina livet. En plast flaska behöver 700 år för att brytas ner!

2. HÄLSA: 

Dricksvatten bör förvaras i glas, inte i plast. 
(Plast kan avge gifter till vattnet, speciellt om temperaturen höjs). Lagoena flaskan är gjord av glas producerat av naturliga råämnen, den kan användas i det oändliga utan att kvaliteten eller renheten försämras. Smak och arom är bättre i glasbehållare, och glas är lättare att tvätta och är mer hygienisk än plast.

3. NATURLIGA MATERIAL: 

Lagoena flaskan är 100% recirkulerbar. Träkapsylen är gjord av bok, den inre skruvkapsylen är gjord av trä- biomassa och gummibandet kommer från gummiträdet. Korkhöljet är gjort av krossat avfallsbark från kork-eken och själva flaskan är gjord av naturlig kiseldioxid-sand(60%) och resirkulerat vitt glas (40%).

4. BILLIGARE:

 Kranvatten är väsentligt billigare än vatten i plastflaskor.
Tack vare Lagoena flaskan blir omgivningen mindre nedskräpad av tusenvis av plastflaskor, och samtidigt stannar tusenvis av kronor i din ficka. Hundra liter kranvatten kostar ca 60 öre medan hundra liter vatten i plastflaskor kostar ca 1.950 kr. Ofta är kvaliteten på kranvatten och  flaskvatten den samma eller även identisk, och många flaskvattentyper är tagna från offentliga dricksvatten-källor. 

5. SMAK:

Lagoena flaskans form, som är baserad på Gyllene Snittet principet, förbättrar vattnets smak.

Det har bevisats att den patenterade designen på Lagoena flaskan förbättrar vattensmaken

Man kan observera förändringarna i vattnet i ett laboratorium, genom ett mikroskop kan man se att vattnet får en underbar Hexagonisk (sexkantad) kristallform.
Kranvatten blir märkbart mjukare och mer njutningsfullt att dricka. Hemligheten ligger i formen (Gyllene snittet) som återvitaliserar kranvattnet och återställer det till dets naturliga harmoniska tillstånd, detta är bevisat genom Dr. Masaru Emotos testmetod.*
Flaskan har också Flower of life (Livets blomma) symbol i botten, den världskända uråldriga symbolen som innehar energetisk kraft. 


 Lagoena (Thankyou) flaskan är ett bra val, och den är även idealisk på resor.


 *Undersökningsresultaten kommer fån E.F. Braun laboratoriet , CH-3628 Uttigen, Switzerland
*Vatten krystaller fotograferade efter metoden som Dr. Emoto har utvecklat.

Lagoena flaskan: Det bästa för dig och planeten, och du kan ha gott samvete när du använder något som kommer från Jorden, och som slutligen kommer återgå till Jorden.1 kommentar:

  1. Det måste vara meningen. Min dricksvattenflaska på jobbet har precis försvunnit.

    SvaraRadera