Bloggarkiv

måndag 31 mars 2014

If you want love - Visdomsord

Klicka för större bild

Alla önskar vi kärlek, och många av oss känner att vi inte fått eller får nog. Kärlek är något av det viktigaste för oss människor, det är en vibration som gör livet värt att leva. Någon stans inom oss vet vi att kärlek är vårt naturliga tillstånd, så när vi inte känner oss älskade mår vi inte bra.

Det vi har glömt är, att kärleken har den helt enastående förmågan att ju mer man gir bort av den, ju mer förökar den sig. Det går inte att ge ifrån sig all sin kärlek, för man kan inte ge kärlek utan att känna den i sitt hjärta, och när man känner den i sitt hjärta så blir man ju fylld av den själv, automatisk.

Så om vi känner att vi behöver mer kärlek kan vi ge kärlek till andra, då kommer vi automatiskt känna kärlek inom oss så att vi inte blir beroende av att få från andra. 

Om vi inte har fått kärlek från vi var små, då kanske vi inte vet vad kärlek är. Vi behöver då få kärleksvibrationen "utifrån", eller vi kan lösa upp den mur vi har byggt runt vårt hjärta så att vår egen kärleks-källa kan börja flöda igen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar