onsdag 5 mars 2014

Hur du ser på världen - Visdomsord

Klicka för större bild

Vet du om att du skapar din egen verklighet? 

Många tror att allt bara händer utan orsak, att vi lever i en slags slump-värld utan egen möjlighet att påverka hur vi mår och hur vi har det, och vad som kommer hända. Andra tror det finns en gud som bestämmer allt eller åtminstone straffar en om man inte är snäll och duktig nog. Och många är inte så medvetna än att de tänker över detta alls.

Det finns en stor vinst i att förstå att man faktiskt bestämmer själv. Man skapar faktisk allt som händer, båda det som är bra och det som är dåligt - även det som är hemskt. När det här går upp för en människa är det viktigt att inte fördöma sig själv, utan se att man alltid har gjort sitt bästa utifrån förutsättningarna. 

Vi har mentala och emotionella program konstant körande i undermedvetandet, som med sin vibration konstant skapar genom principen  attraktion. Dessa program kör över de medvetna tankarna, därför skapar vi ofta det vi inte vill ha.

Nu är det tid för den goda nyheten: att vi faktiskt kan skapa allt det vi önskar oss! Då går vi igång med att finna ut hur vi gör. Det kan ta lite tid, men det är en resa som alltid leder till ett bättre ställe.

Samtidigt är det viktigt att ha ett balanserat syn på världen och inte utsätta sig för onödiga risker, t.ex. att inte röra sig ensam om natten i vissa otrygga strök.

En god hjälp på vägen är Emotion Code , Body Code, T3, energihealings metoder där man kan lösa upp "error-program" i undermedvetandet och kroppen.


Lycka till med ditt liv! 

2 kommentarer:

 1. Du svamlar ju skit. Inbilla mej att världen skulle vara en trygg plats. Idiot som tror att gator och torg skulle rensas från slödder och patrask som gör livet surt för andra om man tänker positivt i blindo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår vad du menar.
   Man upplever livet och världen så som man ser den i sitt inre. Man ser världen genom det filter som är vibrationsnivån man befinner sig på. Om man har mycket rädsla och ilska eller sorg inom sig har man en lägre frekvens än om man för det mesta är lycklig och glad. Så är det bara här på jorden. Men det är möjligt att höja sin frekvens, och då ser världen helt annorlunda ut! Du kan välja att vara där du är, eller du kan välja att be om hjälp för att känna mer glädje. Och ingen skall fördöma dig vad du än väljer.
   Jag vet det är möjligt, jag skriver inte om saker som jag inte har upplevt själv ;0)

   Radera