onsdag 12 februari 2014

Egot vet inte - Visdomsord

klicka för större bild

Egot, det lägre självet, eller personligheten, eller vad man vill kalla det, är mycket begränsat, tyvärr är ca 70-80% av befolkningen på jorden helt styrda av egot.  Det lägre självet blev till i evolutionen som ett steg på vägen från kollektivt medvetande till individuellt medvetande och har haft uppgiften att skydda individen, men i dag håller det människor fångade på lägre vibrationsnivå med sin begränsade förståelse, och med fokus på överlevnad och egoism. Det här gör det svårt att utvecklas spirituellt.

När man blir helt eller delvis fri från egot ser man att det opererar på lägre frekvenser, och att från det lägre perspektivet känner man inte igen Sanningen, och lögner kan se ut som sanning. Det är mycket förvirrande. Om man vill bli fri är lösningen att höja sin frekvens så att man kan se klart. När man höjer sin frekvens är det nämligen som att komma upp på ett fjäll där man har överblick och ser klart hur det hela hänger samman, efter att man har yrat runt i gatorna bland höghusen nere i staden utan karta.  

Metoder som rekommenderas är att observera egot neutralt, be om hjälp från Högre självet eller Anden/Källan/högsta ljuset, välja vad för frekvenser man utsätter sig för, och rikta in sig på människor eller trossystem som har en mycket hög frekvens.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar