tisdag 23 juli 2013

Rosenserien Antirynk, naturlig hudvårdskräm för mogen hud

Ja, någon gång runt 50 får man erkänna att man inte är tonåring längre. Huden har fått så kallade "linjer" - förhoppningsvis är det smil-rynkor som går mer uppåt än neråt....

Jag har nu provat Rosenserien antirynk kräm i några månader, (krämen är relativ ny på marknaden) och jag är faktiskt mycket nöjd. Krämen har behaglig konsistens, den är inte för tung och fet men har likväl så pass fuktighet och oljor att den ger en vuxen hud det den behöver. Och så doftar den ljuvligt - av bara naturliga doftämnen.

Klicka för större bild
 
Rosenserien kan dokumentera en synlig utslätande effekt på rynkor. Krämen har en ny verksam ingrediens, örten Parakrasse.
 
Klicka för större bild så du kan läsa texten på bilden nedanför:
 
 
 
Förpackningen har en speciell pump som doserar lagom mängd kräm till ansiktet. Den kan av och till vara lite trög att få igång första gången man använder den, men den har den viktiga uppgift att hindra luft att komma i kontakt med innehållet, så den gör att Rosenserien Antirynk kräm håller sig fräsch länge - utan kemisk konservering. Man bara trycker några gånger hårt på pumpen så kommer den igång.

Här finner du fullständig lista över ingredienser (kom ihåg att allt du smörjer på huden hamnar i blodet, så det är bra att välja en kräm med naturliga ingredienser) ...och här kan du också köpa krämen: http://www.isilia.se/rosenkram-antirynk-50ml-rosenserien-p-476-c-207.aspxInga kommentarer:

Skicka en kommentar