Bloggarkiv

söndag 11 mars 2012

Meet the Fockers, med Ben Stiller, Robert De Niro, Barbra Streisand, och Dustin Hoffman från 2004

Den här filmen är nummer två i komedi trilogin om Greg Focker

Äntligen har  förra detta CIA-agenten Jack Byrnes (Robert De Niro) gett tillstånd till Greg Focker (Ben Stiller) att gifta sig med hans dotter Pam (Teri Polo). De ger sig iväg till Florida i en jätte husbil för att träffa Gregs föräldrar  Bernie Focker (Dustin Hoffman) och Roz Focker (Barbra Streisand).

Gregs föräldrar  är väldigt öppna och avslappnade och de  kramar och pussar på varann utan att vara blyga. Detta blir lite mycket för Jack, men här har han inte samma makt som hemma, och hans fru Dina (Blythe Danner) tar parti med the Fockers .
Det blir mycket pinsamt för Greg när hans mamma som är  sexolog uttalar sig mycket direkt om intima saker, och hans excentriska och utåtvända pappa sätter sig på toaletten och läser tidningen medans Jack står i duschen.

En dag berättar Pam att hon är gravid.  Det blir en  stor utmaning att hålla hemligt för Jack, som tycker att sex skall vänta till efter bröllopet.
Filmen visar på genialt sätt hur det kan krocka när människor med mycket olika bakgrund möts och skall vara tillsammans i en familj. Jag skrattade högt och mycket när jag såg filmen, och kan rekommendera den om du vill se en härlig komedi.En dag berättar Pam att hon är gravid.  Det blir en  stor utmaning att hålla hemligt för Jack, som tycker att sex skall vänta till efter bröllopet.

Filmen visar på genialt sätt hur det kan krocka när människor med mycket olika bakgrund möts och skall vara tillsammans i en familj. Jag skrattade högt och mycket när jag såg filmen, och kan rekommendera den om du vill se en härlig komedi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar